Читај ми!

Sa Satelita do elite

U zapadnom delu Novog Sada, u Novom naselju, nalazi se Satelit, odakle potiče klub Mladost GAT, novi superligaš u fudbalu. Prvi razgovor pod ovim zvanjem moći ćete da slušate u današnjem `Sportskom žurnalu`, jer Novosađani su zaista bili hit prvenstva Prve lige koje se završava u subotu, uvereni smo u spektaklu kome će doprineti inigrači IMT-a sa Novog Beograda, gosti koji uvek teže nadigravanju i ofanzvinom fudbalu. Mladost GAT svakako će slaviti, zajedno sa odanim navijačima `Srpskim kojotima`, ne ulazi se u elitu svakog dana. Pored sportskog direktora Denisa Maleševića, sa kojim razgovoramo, podvigu su doprineli i predsednik kluba Milan Kresović, finansijer Dejan Slijepčević i, naravno, trener Ljubomir Ristovski i njegovi izabvanici, od kojih je Milan Vidakov bio i prvi strelac Lige.

Šahovski savez Srbije priredio je konferenciju za medije, u susret učešću našeg državnog tima na Olimpijskim igrama u Indiji. Uz predsednika Saveza Lazića, prisutnim novinarima obratili su se i selektorka ženske selekcije Irina Čoljuškina, kao i glavnokomandujući među muškarcima, selektor Miodrag Perunović. Veliko takmičenje dolazi u vreme kada je srpska reprezentacija u naletu, kada je postizala dobre rezultate na međunarodnim takmičenjima,a Aleksandar Inđić pre neki dan pobedio na internacionalnom turniru u Taškentu. 

Tokom emisije čućemo i utiske po završetku fudbalske utakmice Voždovac- Partizan, govore treneri Aleksandar Stanojević i Aleksandar Linta. Na Krosu RTS-a `Kroz Srbiju` učestvovala su 422.003 trkača, predškolca i đaka- to je konačni rezultat, saopšten u Ministarstvu prosvete. nauke i tehnolološkog razvoja. Osnivač krosa, naš kolega Stevan Kovačević razgovarao je sa posebnim savetnikom ministra Zoranom Kostićem.

Vesti iz domaćeg i međunarodnog sporta takođe možete pratiti u ovoj emisiji. U Sportskom žurnalu slušajte ono o čemu ćete sutra moći da čitate na novinskim stupcima. U realizaciji emisije učestvuju i Žarko Bovan, Vesna Gemović, Dejan Nikolić i Milan Bigović.

Urednik i voditejl emisije je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво