Читај ми!

Vodite li računa o svojoj privatnosti?

Nedelja privatnosti počinje danas i trajaće do 27. januara a organizuje  se  povodom Međunarodnog dana zaštite podataka o ličnosti, koji se već  40 godina obeležava 28. januara. Organizacije i udruženja Partneri  Srbija, Share fondacija, A11 – Inicijativa za ekonomska i socijalna  prava, Udruženje Da se zna, Udruženje Atina i Beogradska otvorena škola organizovaće panel diskusije i tribine na kojima će se razgovarati o  privatnosti podataka u našoj zemlji. U goste nam dolaze članovi  udruženja Partneri Srbija. I u Pitanju jutra pričamo o privatnosti - pitamo vas da li vi vodite  računa o privatnim podacima, kako u svakodnevnom životu tako i na  internetu.

U Skijalištima Srbije proverićemo da li su otklonjeni kvarovi na žičari  na Kopaoniku, a to će biti prilika da saznamo kakvo je stanje na svim  žičarama u našoj zemlji kojima rukovodi ovo preduzeće.

Mikrokosmos Vojvodine - Muzička baština multinacionalne Vojvodine naziv  je koncerta koji će večeras biti održan u Galeriji SANU. Program  najavljuje pijanistkinja Jelena Simonović-Kovačević.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво