Читај ми!

Humoristička emisija

Britanski premijer Boris Džonson imenovao je ser Stjuarta Piča za specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan… Kako nezvanično saznajemo, ser Pič neće dozvoliti pičvajz u svom sektoru.

Jedan moj prijatelj-osobenjak mi reče: ''Kad vidim ženu kako vozi autobus, osmehnem se i pomislim koliko smo daleko odmakli u rodnoj ravnopravnosti... I sačekam drugi autobus!''

Najveći izraelski grad Tel Aviv najskuplji je na svetu, pokazala je analiza koja je objavljena u sredu u britanskom magazinu ''Ekonomist"... Hmmm, izgleda da nas i po ovom pitanju izbegava britanski magazin ''Ekonomist''.

Iz naftalina su opet počele da se pričaju nacionalističke priče... A ja se onda setim kako je nacionalizam mač sa dve oštrice. I tupim vrhom!

Pretpostavljam da ste čuli da na Kanarskim ostrvima nema kanarinaca... Ali, nemojte da vas to čudi! Jer, ni na Devičanskim ostrvima nema kanarinaca!


Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво