Vesti iz sveta sporta

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris u dvorani Aleksandar Nikolić sa 73:61 u trećem kolu Evrolige i tako zabeležili drugu pobedu, koja ih je pozicionirala na peto mesto takmičenja. Ponovo je šampion Srbije odigrao fantastičnu odbranu, a u napadu je naišao takođe na snažan otpor. Nikola Kalinić je predvodio svoj tim do još jedne pobede sa 15 poena. Na krilima nove pobede, Crvena zvezda putuje za Moskvu, gde već sutra nastavlja svoje evropsko putovanje na meču protiv CSKA u duplom kolu Evrolige. U emisiji ćete čuti ođeke još jednog velikog uspeha kluba sa Malog Kalemegdana. .

Večeras i košarkašice Crvene zvezde počinju svoju evropsku priču. One će debitovati u novoj sezoni Evrokupa, na svom terenu u Železniku protiv ruske Nadežde od 20 časova. Crvena zvezda je tako postala samo jedan od osam kluobova koji ima predstavnike i u muškoj i u ženskoj konkurenciji u dva najjača kontinentalna takmičenja, uz Asvel, Veneciju, Virtus, Valensiju, Olimpijakos, Panatinaikos i Fenerbahče. 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zadržaće to zvanje najmanje do 22. novembra, kada će započeti 347. nedelju na vrhu ATP liste. Naime, na turniru u Indijan Velsu koji se ovih dana igra, Danil Medvedev je sa boljim plasmanom mogao da svrgne Đokovića sa te pozicije, ali ga je već u osmini finala porazio bugarski teniser Grigor Dimitrov i tako našem Novaku učinio veliku uslugu.

Pripremili smo detaljnu analizu aktuelne situacije u svetskom teniskom vrhu sa stručnim sagovornicima. Danas se igra treća utakmica šesnaestine finala fudbalskog Kupa Srbije. Metalac na svom stadionu od 17 časova dočekuje ekipu Žarkova. Plasman u osminu finala, od ranije su obezbedili Partizan pobedom nad Trajalom iz Kruševca i Radnik eliminacijom Radničkog iz Kragujevca. 

Više detalja o svemu ovome poslušajte od 15 časova i 30 minuta u ‘'Sportskom Žurnalu'' Radio Beograda 1. Današnju emisiju uređuje i vodi Miloš Panić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво