Vesti iz sveta spotra

Futsal reprezentacija Srbije igraće u osmini finala Svetskog prvenstva protiv selekcije Portugala, večerasu u 19 časova . Srbija se plasirala u eliminacionu fazu takmičenja kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipa u grupama, dok su Portugalci zauzeli prvo mesto u svojoj grupi, uz pomoć najboljeg igrač sveta Rikardinja. U našoj emisiji čućete izjave futsalera Srbije pred borbu za četvrtfinale.

Večeras počinje nova sezona regionalne, košarkaške ABA lige. Srbija će ove sezone imati pet predstavnika, to su Crvena zvezda, Partizan, Mega Sokerbet, Borac iz Čačka i FMP. Za naše slušaoce pripremili smo najavu Jadranske lige u novom formatu takmičenja, uz stručni komentar i očekivanja košarkaških stručnjaka.
 
Od danas pa do 26. septembra odražava se jubilarni, deseti Međunarodni sajam sporta na Adi Ciganliji. Na čuvenom beogradskom izletištu, danas smo mogli da vidimo lepu sliku: mnogo dece koja su se sa sportistima, animatorima i maskotama igrala na svežem vazduhu, uz zrake Sunca. Za našu emisiju predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, predstavio je program sajma.
 
Juče je odigrana jedna utakmica desetog kola domećeg fudbalskog šampionata. Fudbaleri Partizana savladali su Mladost u Lučanima sa 2:0 i tako osigurali makar još jednu sedmicu na vrhu tabele. Danas nema utakmica na programu, međutim predstojećeg vikenda i u ponedeljak, već počinje 11. kolo.
 
Urednik i voditelj današnje emisije ‘'Sportski žurnal'' je Miloš Panić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво