Читај ми!

Pregled najvažnijih sportskih događaja

Odbojkaši Srbije neće braniti zlato na Evropskom prvenstvu, pošto su juče poraženi u polufinalu od Italije sa 3:1 u setovima. Ipak, igrače za treće mesto i to protiv domaćina turnira Poljske, kao aktuelnog šampiona sveta. Poljaci su takođe posle velikog iznanađenja poraženi od Slovenije u drugom polufinalu, tako da će meč za treće mesto od 17 časova i 30 minuta, biti mnogo atraktivniji od samog finala, koje je na programu od 20:30. U današnjoj emisiji, čućete izjave naši reprezentativaca posle neuspeha u polufinalu i najavu borbe za bronzu.

Danas je fudbalska Srbija na nogama. U 18 časova igra se 165. večiti derbi - Partizan dočekuje Crvenu zvezdu! Posle sjajnog otvaranja i pobeda u grupnim fazama evropskih takmičenja, večiti rivali će odmeriti snage u direktnom duelu, koji nam dolazi u devetom kolu domaćeg prvenstva. I jedni i drugi imaju samo po sedam odigranih utakmica zbog međunarodnih obaveza, ali crno-beli se nalaze na vrhu tabele sa 21 osvojenim bodom iz maksimalnih sedam pobeda. Crveno-beli su drugi sa dva boda manje zbog jednog remija. Partizanovo najveće oružje biće Rikardo, najbolji strelac šampionata sa 9 pogodaka, dok će Crvena zvezda pokušati da kolektivnim kvalitetom dođe do celog plena. Više detalja o predstojećem susretu večitih čućete u našoj emisiji, a direktan prenos utakmice Partizan - Crvena zvezda moći ćete da pratite na Prvom programu Radio Begrada.

Mladi vaterpolisti Srbije do 17 godina starosti, igraće večeras protiv Grčke, u 19 časova i 30 minuta u finalu Evropskog prvenstva. Mladi delfini bi mogli da Srbiji obezbede i treće zlato ove godine, a plasmanom u finale već su osigurali srebrnu medalju, a o šansama Srbije u finalu razgovarali smo sa predstavnicima našeg vaterpolo saveza.

Reprezentativka Srbije Staša Gejo osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u sportskom penjanju u Moskvi, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

Autor i urednik današnjeg izdanja sportskog žurnala je Miloš Panić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво