Читај ми!

Odlazak košarkaške legende

U Beogradu je u 78-oj godini, preminuo legendarni Dušan Duda Ivković. Rođen je  29. oktobra 1943. godine i bio je jedan od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena. Sa reprezentacijom je osvojio tri evropska zlata i jedno sredbro, jedno svetsko zlato, srebro na Olimpijskim igrama i zlato na Univerzijadi. Na klupskom nivou osvajao je Evroligu (dva puta), Kup Radivoja Koraća, Kup Rajmonda Saporte, ULEB Kup, bio je sa svojim klubovima šampion Jugoslavije, Grčke i Rusije, u istim zemljama osvajao je i Kup i Superkup takmičenja. Mesto i vreme sahrane Dušana Ivkovića, biće naknadno saopšteni.

Narednih dana očekuje se sednica Kriznog štaba i odluka o uvođenju kovid propusnica. Imunolog i član štaba Srđa Janković kaže da se još razmatraju detalji o tome kako će sertifikati izgledati. Epidemiolog Predrag Kon smatra da je alternativa kovid propusnicama - zatvaranje. Napominje da se zakasnilo  sa njihovom primenom, jer se još u maju govorilo o propusnicama kao neustavnoj  meri. Novi epidemijski podaci, biće objavljeni oko 15 časova.
sahrani dijalog i da se, zapravo, vrati 10 godina unazad.

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Miroslav Lajčak nastavio je trodnevnu posetu Prištini. Preneo je da se razgovara o regionalnoj saradnji, ali da je najvažnije pitanje - dijalog. Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je za RTS da, najavama  reciprociteta i oduzimanja registarskih tablica, Priština želi da

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, počinju nastupe u grupnim fazama evro takmičenja. Zvezda, od 18 i 45, u Ligi Evrope dočekuje portugalsku Bragu, uz prenos na talasima Prvog programa Radio Beograda. Partizan gostuje na Kipru, Anortozisu, u prvom meču Lige Konferencija. Susret možete pratiti na Prvom programu naše televizije od 21 čas.

Urednik i voditelj Miroslav Vojvodić.

Urednici vesti Nenad Selaković i Vladimir Mihajlović.

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво