Читај ми!

Odnosi Srbije i Velike Britanije

Odnosi Srbije i Velike Britanije obeleženi su i brojnim pozitivnim iskustvima, kao što je savezništvo u dva svetska rata, ali i negativnim u koje spadaju bombardovanje 1999. godine i stav Londona o Kosovu i Metohiji. Ekonomski odnosi dve zemlje takođe nisu na nivou na kome bi mogli da budu. Kakve mogućnosti otvara Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji između Srbije i Velike Britanije koji je usvojen pre nekoliko meseci? Mogu li se sveukupni odnosi Beograda i Londona podići na viši nivo? Koji su ciljevi i dometi 6. konferencije o unapređenju odnosa Velike Britanije i Srbije, koja će biti održana 1.novembra u Skupštini Srbije?

Gost emisije je prof. Mihajlo Rabrenović, stručnjak za strateški menadžment, prof na Fakultetu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i jedan od organizatora  6 konferencije o unapređenju odnosa Velike Britanije i Srbije.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво