Читај ми!

Petar Baralić, fudbaler

Gost 464. emisije je fudbaler Petar Baralić. Karijeru je počeo u čačnskom Borcu. Od 1973-1979. bio je jedan od najpouzdanijih prvotimaca “Crvene zvezde”. Posle toga u nekoliko klubova u Sjedinjenim Američkim državama igrao je i mali i veliki fudbal. Više od 30 godina u Arizoni ima svoj fudbalski kamp u kom kao trener fudbalski unapređuje igrače iz čitave Amerike.

U emisiji će između ostalog govoriti: o svojim trenerima Draganu Bojoviću-Patku, Miljanu Miljaniću, Branku Stankoviću i Milovanu Ćiriću. Zbog čega je iz Borca umesto u Partizan prešao u Crvenu zvezdu? O značajnim Zvezdinim utakmicama na evro-sceni 70-ih: sa Real Madridom, Ferencvarošem i Liverpulom. O atmosferi u gledalištu na oproštajnoj utakmici Bore Kostića. O duelima sa Neskensom, Kubiljasom i Krojfom i prijateljstvu sa čuvenim Holanđaninom. O razlici u popularnosti ovde i u Sjedinjeim Američkim Državama. Šta je bilo odlučujuće da postane trener? Zašto površno prati savremena fudbalska zbivanja?

Autor Miroslav Nešić.

Radio Beograd Prvi program od 16 do 17 časova.

Спортски споменар Спортски споменар

Autor:
Мирослав Нешић

Спортски споменар је посвећен историји нашег спорта. Говорећи о својим почецима, успонима и падовима, поразима и победама, највећим успесима, истакнути спортисти који су се тамичили у протеклих седам деценија стварају слику спорта на овим просторима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво