Читај ми!

Svetionik znanja

“Svetionik znanja“ je projekat koji sprovodi Asocijacija za afirmaciju kulture, a koji podstiče srednjoškolce da kroz kreativan i poučan višemesečni rad savladaju osnove pisanja projekata, kao i prezentovanje istih. Ovaj projekat će petu godinu za redom okupiti 60 srednjoškolaca iz 15 gradova Srbije. Tim povodom naša gošća ovog jutra je Mila Stanković iz organizacionog tima projekta koja će nam predstaviti program ovogodišnjeg „Svetionika znanja“ i pozvati zainteresovane srednjoškolce da se prijave.

Zbog visokih temperatura tokom letnjih meseci ne razmišljamo previše o bilo kakvoj vrsti rekreacije, ali vežbanje tokom leta ne treba izbegavati, jer su termoregulacioni mehanizmi kod zdravog čoveka veoma efikasni, mada to treba činiti sa oprezom. O tome kada i kako treba da se bavimo fizičkim aktivnostima tokom ovih vrelih letnjih dana za naš program govori fitnes trener, Zorana Stakić.

Ovog jutra u našem jutarnjem programu pratićemo i poslednji duel grupne faze vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama između Srbije i Crne Gore. Meč počinje u 7 sati.

Autor i voditelj: Igor Obračević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво