Читај ми!

U potrazi za rashlađenjem

Pred nama je najtopliji dan u ovoj godini. Najavljene su najviše dnevne temperature do 40 stepeni! Glavna tema dana biće - kako se rashladiti. U potrazi za odgovorima, uključićemo naše reportere sa ulica Beograda, Pirota, Valjeva i Zrenjanina koji će nam preneti kako se stanovnici ovih gradova snalaze u borbi s vrućinom.

Od predstavnika vatrogasno-spasilačke jedinice u Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije čućemo kako su se pripremili za sezonu u kojoj se mogu očekivati češći požari, ali i savete za građane kako se treba ponašati kako bi se sprečili neželjeni letnji požari.

Pojedini će spas od vrućine potražiti i u muzici. U Kragujevcu, naime, počinje Arsenal fest koji će trajati od 24. do 26. juna i ugostiti brojne domaće i strane muzičare. Detaljnije će nam ga najaviti Maja Cvetković, vođa benda E-Play.

Na tragu istraživanja iz Italije koje je pokazalo da su se starije generacije bolje snašle u povratku u takozvanu "normalu", to jest, stanje od pre pandemije Kovida-19, pitaćemo slušaoce kako se oni snalaze i osećaju sada kada su mere značajno popuštene.

Saznaćemo i kakva su očekivanja poljoprivrednika od ovogodišnjeg roda, a iz Šapca donosimo priču o izložbi učenika Škole primenjenih umetnostiu Narodnom muzeju u tom gradu.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković

Budite uz Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво