Читај ми!

Olimpijske igre sve bliže a epidemijska slika Japana sve teža

Dok sve veći broj evropskih država ukida restriktivne mere, u nekim pacifičkim zemljama i Japanu se situacija  komplikuje. Broj zaraženih koronavirusom je prilično visok, a vakcinacija spora. Termin Olimpijskih igara je sve bliži, a nedoumica sve više. To će biti jedna od tema emisije.

Tokom epidemije kovida 19 manje pažnje se posvećivalo pacijentima koji pate od nekih drugih oboljenja. To je slučaj sa reumatskim bolestima koje su prvi i najveći uzrok fizičkog invaliditeta. O ankiloznom spondilitisu za naš program govori dr Mirjana Lapčević, predsednica Udruženja obolelih od reumatskih bolesti.

Nova američka administracija je već nagovestila da će u nekim oblastima doći do promena politike koju je vodio bivši predsednik. Ovih dana je stigla  potvrda u vidu najave da bi SAD i EU mogli početi pregovore o ukidanju tarifa na čelik i aluminijim. Da li bi pozitivan ishod doveo i do ukidanja kvota i smanjenja carina za naše izvoznike, smederevsku železaru i užičku valjaonicu? Sagovornik nam je pomoćnik direktora Sektora za strateške analize Privredne komore Srbije, Bojan Stanić.

Urednik i voditelj Olivera Stajić.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво