Читај ми!

Srbija i Iran: saradnja i podrška

Koliko je razvijena saradnja Srbije i Irana? Mogu li se dobri politički odnosi preneti na polje ekonomije? Kakva je trenutna pozicija Islamske republike u međunarodnim odnosima?

I u Srbiji i u Iranu postoji spremnost za produbljivanje i unapređenje bilateralne saradnje, poručeno je u Teheranu tokom nedavne posete ministra spoljnih poslova Nikola Selakovića. Islamska republika podržava Srbiju po pitanju Kosova i Metohije, dok se zvanični Beograd zalaže za poštovanje međunarodnog prava, kada je reč o rezolucijama u vezi sa Iranom, još jedan je od zaključaka brojnih susreta. Prostor za poboljšanje ekonomske saradnje vidi se pre svega u poljoprivredi.

O odnosima Srbije i Irana, perspektivama za njihovo unapređenje, ali i stavovima Teherana prema svojoj poziciji u svetu, za emisiju U središtu pažnje govori ambasador Rašid Hasanpur.

Urednik i voditelj: Nikola Denčić

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво