Читај ми!

Humoristička emisija

Iz uprave Fejsbuka, najavljuju nove opcije unutar mobilne aplikacije namenjene povezivanju komšija i ljudi koji žive u istom kvartu, kao i na pronalaženju osoba koje imaju ista interesovanja, poput sporta, čitanja ili kućnih ljubimaca… A ako Fejsbuk napravi opciju ‘sudska parnica’, komšije u Srbiji bi bile i više nego zainteresovane da je koriste.

Usled hakerskog napada na sistem naftne industrije u SAD-u nastala je nestašica goriva i maloprodajna cena benzina je skočila. Na primer, fjučersi lož ulja poskupeli su za 1,2 odsto, tačnije na 2,03 dolara. Eee... ako poredimo cenu nafte i ulja kod nas i u SAD-u izgleda da je naš naftni sistem stalno hakovan.

Brzom prugom od Beograda do Novog Sada voziće se dvesta kilometara na sat, tridesetak minuta, kazao je ministar građevinarstva. Još samo da dodamo dva sata u Beogradu da stigneš do posla ili lokacije gde ideš...

Manekenke i modeli poznate kao "Viktorijini anđeli" su napravile veliku žurku na jahti u Majamiju, na kojoj su bili i njihovi partneri i prijatelji. Kad su pre stigle da kopiraju naše bunga bunga žurke!

Polovina iz sopstvenog džepa, polovina iz državne i lokalne kase. To je, otprilike, jedina precizna informacija koja se trenutno zna o najavljenim subvencijama na koje će građani moći da računaju pri zameni dotrajale stolarije... Ili, što bi se pesnički reklo: "Pola pije, pola Šarcu daje!"

Muzički urednik Dragan Dimić.

Autori teksta Vanja Stamenković i Zoran Nikolić Zozon.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво