Читај ми!

Janšin nonpejper, bura u čaši vode ili opasno igranje vatrom?

Protekle sedmice naš region se gotovo digao na noge kada je procurela informacija da je premijer Slovenije Janez Janša, navodno, pripremio neformalni dokument "Zapadni Balkan-put napred", sa predlozima za promene granica čak šest država: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Iako ni Janša ni zvanična Ljubljana ne priznaju autorstvo nad dokumentom, a u Briselu tvrde da ništa slično nisu ni dobili, ne prestaju debate odakle potiču tako radikalne ideje, zašto se baš u ovom trenutku pojavljuju predlozi za "dovršetak raspada Jugoslavije", i da li su promene granica i razmena teritorija moguće bez sukoba. Buru u čaši vode ili opasno poigravanje vatrom komentariše profesor FPN Dejan Jović.

Novi direktor Knjaževsko-srpskog teatra u Kragujevcu, najstarijeg pozorišta u Srbiji, Mladen Knežević najavljuje repertoar koji priprema ali i "Joakimove dane" koji se tradicionalno održavaju u maju.

Sumnje u neregularnosti u srpskom fudbalu, dobile su potvrdu posle dopisa UEFE Fudbalskom savezu Srbije, u kojem se navode sumnjivi mečevi Super lige. Analiziramo da li u FSS Ima snage i odlučnosti da, posle Jagodine i Borca i sudije Obradovića, svi odgovorni snose posledice zbog mutnih radnji u srpskom fudbalu.

Urednik: Jelena Vidić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво