Читај ми!

Humoristička emisija

Na Zlatiboru, kako se kaže u jednom izveštaju, veliki broj turista usled epidemijskih mera, toplije dane ne provodi u baštama kafića nego u šetnji ili sedeći na klupama sa kokicama u rukama i kafom za poneti. Ajd’ ovo za poštovanje mera, ali ko još jede kokice sa kafom!?

Sve evropske elektrane na ugalj moraju se zatvoriti kako bi se ispunili ciljevi Pariskog sporazuma "Evropa bez uglja do 2030. godine." Srbija ima sopstveni projekat - bez čistog vazduha do 2030.

Najavljeno je da će novi skver Despota Stefana, poslednjeg dana manifestacije „Dani Beograda", dobiti spomenik srednjovekovnom srpskom vladaru, visok četiri metra. A ako im ipak zafali koji metar, Aleksandar Rukavišnjikov uvek ima metar više u rukavu!

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će ta zemlja, u okviru nacionalnog svemirskog programa, 2023. godine poslati prvu raketu na Mesec. Verovatno će je nazvati ''leteći ćilim''.

Nemački avio centar u Kelnu traži 12 muškaraca i 12 žena za istraživanje koje traje 60 dana. Od tih 60 dana, 30 se odmara u krevetu. Naknada za učestovanje je 11.000 evra.
Crnogorci konačno imaju priliku za posao iz snova, u slučaju da ne moraju da nameštaju krevet!

Veliki broj korisnika Instagrama pohrlio je na druge društvene mreže da se požali jer im jedna popularna aplikacija jednostavno ne radi. "Ne mogu da se ulogujem, a selfi se neće postaviti sam", pišu Tviteraši. Ako se uskoro ne reši ovaj problem, biće to najmasovniji protest do sada!

Pisci teksta: Zoran Nikolić i Vanja Stamenković 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво