Читај ми!

Ko su dostavljači hrane i u kakvim uslovima rade?

Kako rade aplikacije za dostavu hrane i prevoz putnika? Ko su ljudi koji obavljaju ove poslove? Koliko novca zarađuju? U kakvim uslovima rade? Ko najčešće koristi njihove usluge? Ovo su samo neka od pitanja koja ćemo postaviti našoj sagovornici tačno na polovini jutarnjeg programa. Ona je Tanja Jakobi i koautorka je publikacije "Pakleni vozači" u kojoj se postavlja pitanje "Ima li dostojanstvenog rada na digitalnim platformama za dostavu i prevoz putnika u Srbiji?".

A kad smo već kod pitanja, u našoj redovnoj rubrici "Pitanje jutra" pitaćemo slušaoce koje se dobre prvoaprilske šale sećaju.

Govorićemo i o turističkim biciklističkim stazama kroz Srbiju, ali i o značaju vrabaca za Beograd.

Najavićemo dve izložbe koje se otvaraju u Beogradu. Jedna je posvećena filmskim plakatima iz perioda od 1945. do 1970. i otvara se u Filmskoj galeriji dvorane Kulturnog centra Beograda. O njoj će nam govoriti urednica ove galerije Vesna Danilović.

Druga izložba zove se "Transmutacije", otvara se u prostoru nekadašnjeg bioskopa "Balkan" i njen autor je Nikola Mihajlovića, arhitekta i strit-art umetnik. On će nam se uključiti u program u poslednjih pola sata emisije.

Kao i svaki dan, pratićemo epidemijsku situaciju u zemlji i proces vakcinacije, kao i sve druge aktuelne vesti.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković

Budite uz Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво