Читај ми!

Kurtijeve izjave i budućnost dijaloga

Novoizabrani premijer prištinskih institucija Aljbin Kurti izneo je principe na osnovu kojih bi Priština trebalo da vodi dijalog sa Beogradom. Prvi od tih principa je da " mora da se prihvati realnost kosovske nezavisnosti". Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kaže da je Kurti objavio kraj dijaloga. 

Političku scenu u Prištini i nove poruke koje odatle stižu komentariše Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije.

U središtu pažnje je i lečenje hematoloških pacijenata u doba korone. Šta je telemedicina i kako funkcioniše? Mart je mesec podizanja svesti o multiplom mijelomu, hematoonkoloskoj bolesti za koju sada postoje i novi inovativni lekovi. O tome razgovaramo sa prof. dr Jelenom Bilom iz Klinike za hematologiju KCS.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević. 

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво