Читај ми!

Da se ne zaboravi - Danica Marinković: kako je verifikovano NATO bombardovanje

Broj zaraženih kovidom 19 u Srbiji i dalje raste. Do daljeg, ne rade ugostiteljski objekti i tržni centri. Lekari apeluju na strogo poštovanje epidemijskih mera i vakcinaciju. Da li upozorenja dopiru do ljudi, kakvo je stanje u kovid bolnicama i koliki je odziv za imunizaciju proveravaju dopisnici širom Srbije.

Eksperti sa Hemijskog fakulteta u Beogradu rade na prvom srpskom antigenskom testu. O ovom naučnom poduhvatu i njegovoj budućoj primeni govori profesorka Tanja Ćirković Veličković.

Poslednji balkanski rat u 20 veku vodio se za Kosovo i Metohiju i završen je NATO bobardovanjem Srbije. Danas, 22 godine kasnije, o povodu, uzrocima, njegovom finalu i još neizvesnom ishodu, za Magazin govori najdirektniji svedok, tadašnji istražni sudija u Prištini, Danica Marinković.

Nikšićki lokalni izbori prošle nedelje indirektno su aktuelizovali pitanje rekonstrukcije crnogorske vlade. Nesnalaženje, manjak iskustva, ili legitimiteta Krivokapićevog kabineta daju za pravo onima koji smatraju da je rekonstrukcija nužna. Među njima su najpre lideri Demokratskog fronta. To, međutim, nije dovoljno da do rekonstrukcije i dođe. Potreban je sporazum sa premijerom, kao i sporazum unutar vladajuće koalicije. Da li je on na vidiku, šta traži Front i hoće li biti promena u vladi premijera Zdravka Krivokapića, o tome razgovaramo sa jednim od lidera DF-a Milanom Kneževićem.

Autor: Ana Tomašević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво