Читај ми!

Humoristička emisija

Kako javljaju mediji, na drugoj redovnoj sednici opštinskog vijeća Fojnice, jednom od vijećnika je ukraden kaput… Ostalo je nejasno po kojoj tački dnevnog reda je bila obavljena ova krađa.

Pod nešto izmenjenim uslovima, uz redukovan broj učesnika i posetilaca, u Mokrinu će se krajem februara održati 35. Svetsko prvenstvo u borbi gusana... Znači, i ove godine će i u Mokrinu kao i u još nekim mestima u Srbiji - leteti perje na sve strane.

Stručnjaci sa klinike u Klivlendu izjavili da C vitamin i cink ne pomažu bolesnima, naročito ne kod korone... Po tom pitanju stručnjaci iz Krive Feje i Ćućurevca se još nisu oglasili!

Dermatovenerolozi tvrde da je dnevni gubitak 50 do 100 dlaka na glavi sasvim normalna pojava i da tu nema mesta panici... Ali, šta raditi ako dotični ima samo tih 50 do 100 dlaka?

Korona je koštala 20.000 milijardi dolara, a inflacije nema. Zašto? Zato! Jer, na celom ovom svetu, svako zašto ima svoje - zato!

Muzički urednik Snežana Stanojević.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво