Читај ми!

Besplatne obuke za nezaposlene žene

Promene koje je donela pandemija u naše živote – ne moraju i nisu uvek samo nepovoljne. Mnogi su ih iskoristili da – pokušaju drugačije, da nauče nešto novo, da se povežu sa nekim novim ljudima.

U Čačku, recimo - podaci Regionalne privredne komore Moravičkog i Raškog okruga, pokazuju da privreda ovog kraja, beleži blagi rast izvoza, i pad uvoza. Obuke i sticanje novih veština i znanja su i dalje u trendu, a sada su se priključile i preduzetnice koje će tokom marta organizovati besplatnu obuku za nezaposlene žene - u pletenju, heklanju i dekupažu.

Vlada Srbije je utvrdila koeficijent za obeštećenje umesto vraćanja imovine - time bi postupak počet pre 10 godina, mogao biti završen u narednih 3-4. Kako i pod kojim uslovima - saznaćete od Nikoline Miljković.

U našoj redovnoj rubrici - Pitanje jutra, govorimo o temi koju ste vi predložili: radu profesionalnih upravnika zgrada, ali i donosimo razgovor sa predsednikom tog udruženja.

Otkrivamo uzroke prekomernog noćnog znojenja, razlike i razloge za onlajn i galerijsko predstavljanje umetnika i donosimo informacije iz Evrope.

Kao i svakog radnog dana - na kraju emisije čućete još jedan „karavančić".

Sa vama je Ružica Zorkić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво