Fudbal, LE: Crvena zvezda – Milan, prenos

Još jedan istorijski duel fudbalera Crvene zvezde i Milana. Utakmice dva trofejna kluba uvek su donosile velika uzbuđenja. Pre trideset tri godine generacija Stojkovića i Savićevića odigrala je zbog magle tri utakmice a Italijanski klub je uz dosta sreće eliminisao crveno-bele. 2006-te godine Crvena zvezda je sa Pantelićem i Žigićem odigrala dve dobre utakmice u kojoj je opet Milan minimalnim rezultatom obezbedio dalji plasman.

Nova generacija fudbalera aktuelnog šampiona Srbije pokušaće da iznenadi velikog protivnika, pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić. Zvezda je u doborj formi, vodi u šampionatu Srbije i ima veliki motiv. Milan u Beograd dolazi kao blagi favotit. Posle neočekivanog poraza od Specije, ali uvek je željan uspeha na međunarodnoj sceni. Očekuje se utakmica u kojoj će do izražaja doći, ne samo trenutna forma, već borbenost i timska igra.

Posebnu pažnju zaslužuje i trener Dejan Stanković, koji je decenijama igrao u italijanskom šampionatu u dresu velikog rivala Milana, Interu. Da li Zvezdin trener može takmtikom da iznenadi protivnika.

Prenosimo prvu utakmicu šesnaestine finala Lige evrope Crvena zvezda - Milan.

Reporteri sa stadiona Rajko Mitić su Milan Bigović i Dejan Nikolić.

U studiju Radio Beograda Slobodan Igrutinović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво