Читај ми!

Dan državnosti Srbije

U našem jutarnjem programu na Dan državnosti, u program uključujemo Ivana Rančića, kustosa Muzeja Orašac. Razgovaramo o ovom velikom danu u srpskoj istoriji i o tome kako će ovaj dan biti obeležen.

Danas je Dan dece obolele od raka. Tamara Klarić iz NURDORA je gošća jutarnjeg programa, a glavna tema razgovora je lečenje dece obolele od raka u vreme pandemije.

Konkurs za upis u vojne škole je od danas otvoren. Školovanje u Vojnoj akademiji, na Medicinskom fakultetu VMA i u Vojnoj gimnaziji je besplatno, a šta je potrebno za upis i koje pogodnosti budući đaci i studenti mogu da očekuju istraživala je Nikolina Miljković.

Opštenarodna odbrana i društvena samozaštita je predmet koji je mlađim generacijama potpuno nepoznat, a stariji se itekako sećaju i profesora, a i onoga što su naučili. Treba li ovaj predmet da se vrati u srednjoškolsko obrazovanje i čega se vi sećate iz gradiva ONO i DSZ ja naše Pitanje jutra.

Mini festival Bass Passion, posvećen kontrabasu i bas gitari, ove godine se održava pod izmenjenim okolnostima i posle nekoliko godina pauze. Kako će sve danas biti organizovano za ljubitelje kontrabasa objasniće naš gost, osnivač festivala Miloš Milovanović.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво