Nove mere za podršku privredi i građanima

Prvog dana novog hladnog talasa koji je počeo u Srbiji, nosioci vlasti predstavili su nove mere za podršku građanima i privredi u savladavanju posledica pandemije. Čućemo više detalja, a pitaćemo i naše slušaoce kako reaguju na ove mere.

Saznaćemo i kako je protekao sastanak delegacija Republike Srbije i Ruske Federacije povodom uspostavljanja zajedničke proizvodnje vakcine "Sputnjik Ve" u našoj zemlji. Kao i svakog jutra pratimo aktuelnu pandemijsku situaciju i proces vakcinacije.

U program ćemo uključiti koordinatorku Svratišta za decu i mlade koji žive i rade na ulici. Ona će nam preneti kako su se pripremili za hladne dane koji su pred nama i da li imaju dovoljno odeće i hrane za svu decu.

U susret probnoj maloj maturi proveravamo kako teku pripreme i da li će ove godine biti nekih novina u ovom procesu. Takođe, govorimo i o konferenciji "Edukacija 4.0"  tokom koje je bilo reči o novim modelima obrazovanja u uslovima pandemije.

S Kopaonika ćemo u program uključiti naše dopisnike koji će nam preneti atmosferu sa ove planine pred početak rada gondole koja će povezivati Brzeće sa stazom Mali Karaman.

Pred meč 3. kola koji Novak Đoković igra na Australijan openu, o dosadašnjem toku turnira i očekivanjima od nastavka, razgovaramo s trenerom Goranom Bubnjem.

Budite uz Radio Beograd!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво