Читај ми!

Nastavlja se masovna vakcinacija stanovništva protiv Kovida 19

Posle jednog dana pauze, nastavlja se masovna vakcinacija stanovništva protiv Kovida 19. Juče je u objektima gde se sprovodi imunizacija, obavljena dezinfekcija. Ekipe Zavoda za biocide su dezinfikovale hale 3 i 11 Beogradskog sajma, a pripremljen je i Belekspo centar, koji će narednih dana postati novi punk za vakcinaciju u Beogradu.

„Nikakvo nasilje nad decom ne može se opravdavati, a svako nasilje nad decom može se sprečiti", stav je Ujedinjenih nacija. Ali kako ga prepoznati? Slučaj profesora koji je osumnjičen za silovanje i zlostavljanje polaznica njegove škole glume u Beogradu, mnogim mladim devojkama je otvorio bolne rane i pokrenuo lavinu potisnutih sećanja. Istovremeno pojačao je i strah kod roditelja i otvorio pitanje - kako da prepoznam da je moje dete zlostavljano? U našem jutarnjem programu pokušaćemo da pronađemo odgovor na ovo pitanje.

Vozače očekuju nova pravila za registraciju vozila. Mnogi neće proći tehnički pregled, ako zbog prepravki na vozilu njihov automobil dodatno zagađuje vazduh. Ovoga jutra predstavljamo pravila koja će stupiti na snagu 5. juna.

Juče smo obeležili Nacionalni dan bez duvanskog dima, i to pod pod sloganom: "365 dana bez duvana". Iako dve trećine odraslog stanovništva ne puši, i dalje su svuda izloženi duvanskom dimu. Već pet godina čeka se na usvajanje zakona koji predviđa zabranu pušenja u svim zatvorenim javnim prostorima. U pitanju jutra razgovaramo o tome koliko je Srbija daleko od zabrane pušenja u svim javnim prostorima.

Autor i voditelj: Igor Obračević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво