Читај ми!

Inauguracija novog predsednika SAD

Dvadesetog januarskog dana jedan od glavnih političkih događaja u svetu, ako ne i glavni, svakako jće biti inauguracija novoizabranog američkog predsednika Džozefa Bajdena. Zato ćemo malo detaljnije o toj temi razgovarati s našom koleginicom iz spoljnopolitičke redakcije Sanjom Brkić.

U jutarnji program uključićemo i jednog od lidera Srba u Hrvatskoj Milorada Pupovca koji je obišao Petrinju i područja Hrvatske pogođena nedavnom serijom zemljotresa. On će nam preneti kakva je trenutna situacija i šta je od pomoći najpotrebnije ugroženim građanima.

Razgovaraćemo i s koleginicom Slađanom Zarić koja je snimila dokumentarno-igrani film "Koridor 92" o proboju koridora u Posavini polovinom 1992. godine tokom rata u BiH. Premijera filma zakazane je za 21 sat na Drugom programu naše televizije.

Čućemo prilog o tome kako se obučavaju i šta sve rade spasioci u Gorskoj službi spasavanja, a najavićemo i konkurs Muzeja Ponišavlja u Pirotu za najbolju fotografiju na temu "(Ne)briga o kulturnom nasleđu".

Kao i svakog jutra, prenosimo sve aktuelne informacije vezane za epidemijsku situaciju i proces vakcinacije u Srbiji.

Budite uz Radio Beograd!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво