Preminuo još 21 pacijent, koronavirusom zaražena još 1.751 osoba

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od posledica kovida 19 preminula još 21 obolele osobe, a zabeležen je 1.751 novi slučaj zaraze. 15:28 Predrag Kon je poručio da popuštanje mera nije realno, naročito u situaciji kada škole počinju da rade i kada postoji novi soj virusa u Evropi.

Predstavnici Srpske predali su kandidaturu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini. Na izbornoj listi je 20 kandidata iz većine srpskih sredina na Kosovu i Metohiji. Među kandidatima je većina koja je predstavljala Srbe u skupštini i u prošlom sazivu.

Severna Koreja održala je vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji. Vojna parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung, na kraju osmodnevnog kongresa vladajuće stranke, na kojem je Kim Džong Un, koji je imenovan za generalnog sekretara, obećao da će povećati nuklearni arsenal zemlje.

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво