Put u inostranstvo - sa jednim ili dva pasoša?

Pandemija korona virusa poremetila je većinu naših planova u prethodnoj godini,a to se posebno odnosi na putovanja. Većina nas odlučila je da letnje morske destinacije zameni ponovnim upoznavanjem sa prirodnim lepotama Srbije, i u tome smo svakako uživali. Ipak, mnogi su se uželeli putovanja u inostranstvo, uželeli smo se Egeja, Jadrana, Sredozemlja ali i nekih evropskih prestonica. Sada se sve glasnije spominje i uvođenje kovid pasoša koji bi sadržao podatke o imunizaciji, preležanoj bolesti Kovid-19, testovima i slično, i koji bi trebalo da olakša putovanja. O ovoj, još uvek samo ideji, razgovaramo sa Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

Svi se nadamo da će u ovoj godini doći do, bar u određenoj meri, normalizacije putovanja u inostranstvo i zbog toga i u pitanju jutra pričamo o tome šta mislite o ideji uvođenja kovid pasoša, a pitaćemo vas i da li ste se uželeli putovanja i da li već pravite neke planove?

Posetićemo ovog jutra i Zlatibor gde je zvanično počela skijaška sezona, a posle probnog rada svečano je puštena u pogon i gondola koja će dodatno unaprediti ponudu najposećenije turističke destinacije u Srbiji.

Na najnovijoj rang listi najboljih svetskih  juniorki u disciplini skok u vis, na prvom mestu se nalazi Angelina Topić, a među prvih 16 društvo joj prave još tri naše mlade atletičarke. Ovoga jutra razgovaramo sa ponosnim tatom i našim proslavljenim asom, Dragutinom Topićem.

Autor i voditelj Igor Obračević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво