Читај ми!

Humoristička emisija

Nakon što je Srbija najzad dobila Vladu, na to se sprema i Crna Gora... Što bi rekli naši stari - Kud sve vojvode, tu i mali serdari!

Kad smo već kod Crne Gore... Mandatar buduće Vlade, Zdravko Krivokapić kaže da će kandidati za ministre morati najpre da pokažu kompetentost.... S tim u vezi, neki su već spremili odlomke iz „Gorskog vijenca", dok drugi uče citate iz „Đekne". Bilo kako bilo, Crnoj Gori želimo da Vladu sastavi što pre i da ne bude kao da su je sklapali u IKEI.

Jedna škola stranih jezika u Japanu je došla na ideju da đacima podeli rečenice koje su tokom kampanje izgovarali Bajden i Tramp... To je veoma neobično, jer kad sam ja išao u školu, nas nastavnici nisu terali da psujemo za vreme časa.

Prvo istraživanje o ciklusu kupovanja odevnih predmeta u Srbiji, koje je sproveo Centar za unapređenje životne sredine, ukazuje da najviše kupujemo hulahopke i čarape, prosečno 8,3 komada, a bokserice i gaćice po 6,7 komada... Kožne gaće nisu obuhvaćene ovim istraživanjem.

S obzirom da se u poslednje vreme sve više priča o zagađenju vazduha, daćemo vam jedan savet: ''Posle jutranje kafe nabacite osmeh na lice, udahnite duboko, uvucite stomake, izbacite grudi, izadjite na terasu i oslušnite da li vrapci kašlju!''

Muzički urednik Dragan Dimić.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво