Читај ми!

Humoristička emisija

Muškarci sve zaboravljaju, žene sve pamte. Zato su muškarcima potrebne reprize utakmica.

Pre nekoliko dana, u jutarnjem programu Televizije Crne Gore dogodila se neočekivana situacija kada je gošća u prenosu uživo pala u nesvest. Ovo je neobično. Obično padaju u nesvest gledaoci televizije zbog nekih gluposti koje čuju i vide.

Vatrogasci iz Prokuplja su uz pomoć meštana sela Kaludra, nakon tri sata bezuspešnih pokušaja, uspeli da izvuku kravu koja je upala u nezaštićen bunar u ataru tog sela.
Ova krava je može biti skočila u bunar jer veruje u snove, a sanovnik kaže da ukoliko u snu skočite u bunar, to asocira na sreću.

Svetska pop zvezda Madona ima 62 godine i logično je da ne može da se odupre procesu starenja, ali čini se da toliko preteruje sa plastičnom hirurgijom i zatezanjem lica da deluje kao vanzemaljac. I neke naše nekadašnje lepotice iz istih razloga izgledaju kao jezive voštane figure. Nekada smo im se divili, sada ih se plašimo.

U Kragujevcu je otvorena takozvana „Prazna prodavnica" kojoj će posetioci donirati garderobu namenjenu najugroženijim sugrađanima. Jedan moj prijatelj je zaključio da je malo jedna prodavnica za garderobu njegove žene koju ona godinama ne nosi.

Autor: Milena Šiškin

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво