Da li je Beograd spreman za novi talas korone, grejnu sezonu...?

Sa Goranom Vesićem,  zamenikom gradonačelnika Beograda razgovaramo o početku grejne sezone u Beogradu, povećanju broja zaraženih kovidom 19  i merama koje se preduzimaju u glavnom gradu, o tome kako teku radovi oko i u hramu "Svetog Save", završetku radova na beogradskim saobraćajnicima i postavljanju spomenika na Savskom trgu...

Oktobar je mesec bezbednosti na internetu. Na pitanje "Da li su registri odgovorni za sporne sadržaje na internetu" odgovara Dejan Đukić v.d. direktora i rukovodilac Sektora opštih i pravnih poslova nacionalnih internet domena Srbije.

Situacija sa koronavirusum u svetu je sve teža. Slušamo poslednje izveštaje iz Londona i Brisela.

Bogoslovija svetog Kirila i Metodija u Prizrenu upisala je desetu generaciju učenika od obnavljanja 2011. Naredne, 2021-ve Prizrenska bogoslovija slavi 150 godina postojanja. O malom i velikom jubileju govori Isidor Jagodić, profesor i zamenik rektora Bogoslovije.

Kraj oktobra obično je u znaku Beogradskog sajma knjiga. Ove godine, zbog situacije sa epidemijom, naša najveća manifestacija posvećena knjizi, izostaće. Praznik knjige obeležiće, međutim, knjižare Delfi koje će na Sajamskim danima knjige okupiti oko 90 izdavača.

Urednik i voditelj Dubravka Marković.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво