"Roze dame" veslaju na Adi Ciganliji

Već drugu godinu zaredom, u okviru šestog Dragon festivala na Adi Ciganliji, održaće se revijalna trka "roze dama". U njoj će veslati žene, koje su pobedile rak dojke, promovišući na taj način prevenciju, rano otkrivanje i borbu protiv te bolesti. U program će nam se uključiti predstavnica Roze dama  i naša koleginica Zorica Kubiček.

Ovog vikenda se u Vrnjačkoj banji održava 52. "Srbija reli" u  organizaciji Auto moto saveza Srbije. Prijavilo se skoro 60 posada, a kakva je konkurencija i ko su favoriti reći će nam Petar Matović, generalni sekretar Sportskog auto i karting saveza Srbije.

Juče je u Beogradu počela 51. Radost Evrope, događaj koji je svake godine okupljao decu iz cele Evrope. Ove godine, zbog pandemije virusa korona sve je drugačije. O specifičnosti ovogodišnje organizacije Radosti Evrope, razgovaramo sa Ivanom Teodorović Stojanović.

Čućemo i koliko je roma, đaka Osnovne škole Dragomir Marković u Kruševcu dobilo tablete, kako se  korisnici Dnevnog boravka "Duga" iz Leskovaca provode  na planini Vidojevici, ali i kako u 80.godini izgleda napustiti grad i nastaviti život na selu.

Sa vama je Elizabeta Arsenović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво