U poslednja 24 sata - 30 novih slučajeva koronavirusa, preminule dve osobe

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 30 novih slučajeva koronavirusa, a preminule su još dve osobe. Testirano je 5.278 osoba. Na respiratorima se nalaze 23 pacijenta. Trenutno se pod nadzorom nalazi 15.000 ljudi koji su se vratili s letovanja iz zemalja koje su označene kao kovid rizične.

Visoki predstavnici Američke razvojne agencije DFC, predvođeni izvršnim direktorom Adamom Bolerom, stižu u Srbiju. Nenad Đurđević, savetnik za međunarodne odnose predsednika Privredne komore Srbije, kaže za RTS da će se delegacija DFC-a videti i sa srpskim kompanijama, potencijalnim partnerima, kao i sa američkim firmama koje u Srbiji već posluju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas na sastanku Generalne skupštine UN na visokom nivou, povodom obeležavanja 75. godišnjice Ujedinjenih nacija, objavljeno je na zvaničnom instagram profilu "Budućnostsrbije". Kako je objavljeno na sajtu UN, sastanak na visokom niovu počinje u 15 sati po srednjeevropskom vremenu, a svetski lideri okupiće se virtuelno kako bi obeležili 75. godina od osnivanja Ujedinjenih nacija.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво