Kako funkcionišu dobrovoljni penzijski fondovi

Privatnu penziju u Srbiji uplaćuje sve veći broj ljudi. Najnoviji podaci Narodne banke Srbije pokazuju da uplate rastu i da je sve više korisnika usluga dobrovoljnih penzijskih fondova. U našoj emisiji pokušaćemo da damo odgovore na pitanja, šta su i kako funkcionišu dobrovoljni penzijski fondovi, na šta morate obratiti pažnju prilikom izbora fonda i da li postoje izvesni rizici. Naš sagovornik biće Radojka Nikolić, glavni i odgovorni urednik ekonomsko-poslovnih magazina "Ekonometar" i "Biznis".

Ugostićemo ovog jutra i poznatog humanitarca, Jovana Simića, osnivača humanitarne organizacije "Zajedno za život" koji je pripremio novu akciju sa željom da pomogne nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka "NURDOR".

 

Predstavićemo istraživanje Startit-a, po kom trećina zaposlenih u IT firmama, marketinškim agencijama, malim i srednjim preduzećima želi da nastavi sa radom od kuće i nakon pandemije korona virusa.

 

Biće reči i o Letnjoj naučnoj školi u Petnici, a najavićemo i "ZemunFest", manifestaciji koja počinje danas na Velikom trgu u Zemunu.

 

Autor i voditelj Igor Obračević.

 

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво