Dijalog Beograda i Prištine vraća se u Brisel

Posle postizanja ekonomskog sporazuma u Vašingtonu, delegacije Beograda i Prištine nastavljaju dijalog pod pokroviteljstvom EU u Briselu. Od našeg dopisnika čućemo koje su teme na stolu i kakva su očekivanja od susreta.

Daliborka Uljarević iz Centra za građansko obrazovanje analizira postizbornu atmosferu u Crnoj Gori, dan posle velikog mitinga protivnika promene vlasti u Podgorici.

Fond za nauku Vlade Srbije će prvi put sa devet miliona evra finansirati istraživački rad na 59 projekata kojima rukovode mladi doktori nauka u našoj zemlji. Ovaj i druge programe podsticaja za naučne radnike predstaviće dr Milica Đurić Jovičić, v. d. direktora Fonda za nauku.

Pre pet godina na jednoj plaži u Sredozemlju nađeno je telo dečaka Alana Kurdija, koji je sa svojom porodicom izbegao iz Sirije. Organizacija Save the Children je povodom događaja koji postao simbol stradanja na migrantskoj ruti upozorila da je, i pet godina kasnije, posebno teško stanje dece izbeglica u evropskim zemljama. Naše gošće su Aleksandra Mićić iz Centra za integraciju mladih i Tatjana Ristić iz Save the Children.

Autor: Jelena Vidić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво