Humoristička emisija

Koje su najaktuelnije vesti iz sveta sporta u Srbiji a i šire, saznaćete odmah, zahvaljujući Karavanovim sportskim vestima dana!

Svi u poslednje vreme veličaju Ronalda jer je uzimao titule sa Mančester junajtedom, Realom i Juventusom... Svaka čast, ali, on je ipak ''malo dete'' za Mateju Kežmana koji ima pet titula! Sa Partizanom, PSV-om, Čelsijem, Fenerbahčeom i Bate Borisovom.

Nekadašnji rumunski internacionalac George Hadži, trener ekipe Vitrolul iz Konstance, dobio je otkaz... A otkaz mu je dao nekadašnji rumunski internacionalac George Hadži, vlasnik kluba Vitrolul iz Konstance!

Andrija Gerić, nerkada sjajni srednji bloker naše reprezentacije u odbojci, gradi uspešnu karijeru sportskog psihologa... Ali, ako ćemo iskreno, psiholozi su, na reprezentativnom nivou, potrebniji našim protivnicima nego nama.

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda se ponašaju baš kao prave srpske komšije... Umesto da gledaju u svoje dvorište, oni uporno broje penale dosuđene u komšiluku.

Po novim pravilima koja će važiti na Britanskom ostrvu, onaj igrač koji bude kašljao u pravcu rivala, automatski će dobijati crveni karton... To će za dotičnog igrača biti sve, samo ne ''mačiji kašalj''.

Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon .

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво