Humoristička emisija

Za vreme korone u Sjedinjenim Američkim državama najviše se kupovao toalet-papir, u Meksiku pivo, u Francuskoj brašno, u Bugarskoj đumbir i limun, u Tunisu beli luk, a u Iraku semenke suncokreta… U Srbiji su se mahom kupovala sredstva za smirenje.

Reporter RTL-a je prišao jednom dečaku u Osijeku i rekao: ''Prvo mi reci - kako se zoveš?''. Dečak mu je onda poslušno rekao: ''Kako se zoveš!''... I, tek kada se reporter pribrao, pitao je preciznije dotičnog dečaka - kako mu je ime.

Jedna veverica u Koloradu bila je pozitivna na testu za bubonsku kugu, što je izazvalo brojne komentare... U jednom od komentara se kaže da će Donald Tramp i ovu zlosrećnu verevericu sigurno povezati sa Kinom.

Premijer Francuske Eduar Filip podneo je ostavku nakon tri godine obavljanja funkcije, čime je pala vlada te zemlje. Tokom njegovog mandata, 17 ministara je napustilo vladu, od kojih je 13 podnelo ostavku... Ako se to može nazvati uspehom, onda je ova vlada bila zaista uspešna.

Nekadašnja pravoslavna patrijaršijska bazilika, pa potom carska džamija i na kraju muzej Aja Sofija, u prevodu Sveta Sofija, ponovo je postala džamija, odlukom predsednika Turske Tajipa Erdogana... Ako se i ovo može nazvati uspehom, onda je ovo još jedan uspešan potez predsednika Erdogana.

 

 

Autori teksta: Zoran Nikolić Zozon i Miodrag Stošić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво