Pooštravaju se mere zaštite od koronavirusa

Vanredna situacija zbog epidemije koronavirusa i dalje je naše glavna tema. Dopisnici iz najugroženijih gradova izveštavaće nas o trenutnoj situaciji a pratićemo i situaciju u svetu gde se povećava broj zaraženih.

Povodom zatvaranja Brodvejske scene do januara 2021. godine za našu emisiju govori Miloš Jadžić, diplomirani glumac i filolog, instruktor plesa i koreograf u Dance With Me SoHo u Njujorku.

Rajko Petrović, direktor festivala Slobodna Zona najaviće Konkurs za kampove dokumentarnog filma "Naše razlike su naša snaga". U periodu od 1. do 14. jula otvoren je konkurs za učešće u Kampovima društveno - angažovanog dokumentarnog filma za mlade iz cele Srbije, uzrasta od 15 do 26 godina!

Kampovi dokumentarnog filma deo su šireg projekta čiji je cilj da kreira  prostor za interkulturni dijalog među mladima iz različitih etničkih zajednica.

Centar za biologiju pčela, Biološkog fakulteta u Beogradu pokrenuo je novi projekat "Praćenje pčele smolarice" o kome će govoriti Jovana Bila Dubaić.

Predstavićemo vam i Viminacijum, izuzetno arheološko nalazište u Srbiji u blizini Kostolca, koje vraća slavu rimskog nasleđa na teritoriji Srbije.

Urednik i voditelj Dragana Živojnović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво