Državljani Srbije mogu u Grčku samo preko Bugarske

Državljani Srbije mogu da putuju od danas u Grčku samo kroz Bugarsku, potvrđeno je za Tanjug u grčkom MUP-u i na graničnom prelazu Evzoni. Iako je u Severnoj Makedoniji danas stupio na snagu Protokol o tranzitu kroz tu zemlju, srpski državljani neće moći da uđu na teritoriju Grčke kroz makedonsko-grčku granicu preko prelaza Bogorodica-Evzoni. Do daljeg će moći da koriste samo prelaze između Bugarske i Grčke.

Kula Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najviša zgrada u Srbiji sa 40 spratova i vidikovcem, biće otvorena za 15 meseci, odnosno do kraja 2021. godine ili najkasnije početkom 2022. godine, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Ponosan sam na ovo gradilište i šta smo sve uradili, već je urađeno 150.000 kvadrata, a trenutno se gradi 750.000 kvadratnih  metara", naveo je Vučić koji je zajedno sa direktorom kompanije "Igl Hils" Muhamedom Alabarom obišao radove.

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore Andrija Mandić podneo je ostavku na tu funkciju. Mandića će u poslaničkoj klupi zameniti Radoš Zečević. Andrija Mandić je u saopštenju za medije izjavio da neće biti u mogućnosti da bude prisutan i da učestvuje u radu Skupštine Crne Gore kada se bude raspravljalo o izboru VDT-a, kao i o nekim važnim temama, prenose Vijesti.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво