(A)Socijalni sistem zaštite

Slučaj šestoro napuštene dece u okolini Alibunara ponovo je otvorio pitanje odgovornosti za propuste nadležnih institucija ali i funkcionisanja sistema socijalne zaštite. Hoće li neko snositi posledice što su deca mesecima živela sama i kakva je njihova dalja sudbina? Gošća Jelena Stojanović, zamenica zaštitnika građana za prava deteta.

U rubrici „Pogled u svet" o tome u kom pravcu se kreće Nemačka? Kako će se na političku situaciju odraziti odlazak sa čela CDU Anagret Kramp-Karenbauer to jest „mini Merkel" kako su je najčešće zvali građani te zemlje.

Koje su najčešće zablude o vitaminima i mineralima u očuvanju zdravlja, odnosno lečenju različitih bolesti. O sve rasprostranjenijoj /zlo/upotrebi veštačkih suplemenata razgovaramo sa dr Željkom Vlaisavljevićem.

"Crveni krst Srbije" pozvao je krajem prošle godine ljude dobre volje da uz svoju prazničnu kupovinu u Lidlu pazare i ponešto za poklon siromašnima. Ponukana velikim odzivom potrošača da daruju drugima, ova kompanija je pripremila opremu za 21 narodnu kuhinju širom zemlje. U našoj reportaži čete čuti kako ove institucije funkcionišu i od kolikog su značaja za njihove korisnike.

Urednik i voditelj Dijana Ivanov Kadić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво