Novosti dana

Do početka 2020. ostalo je 9 sati. Prvi su je dočekali stanovnici ostrva Samoa i Kiribati. Novi Zeland ušao je u 2020. godinu spektakularnim vatrometom sa Skaj Tauera u Ouklendu. Tradicionalno, u Srbiji će se Nova godina čekati, uglavnom, na trgovima uz bogat muzički program. Turistički centri i ugostiteljski objekti spremili su specijalne novogodišnje ponude.

Predsednik Aleksandar Vučić i patrijarh Irinej razgovarali su u Patrijaršiji o situaciji u Crnoj Gori nakon usvajanja spornog zakona o slobodi veroispovesti. Patrijarh Irinej je rekao da se u Crnoj Gori dogadjaju krupne stvari, kako su Srbi tamo u velikom problemu, ali da stvari treba smirivati. Predsednik Aleksandar Vučić je istakao da je važno sačuvati mir i ublažiti tenzije.

I sinoć su u više crnogorskih gradova građani protestovali zbog Zakona o slobodi veroispovesti. Zbog incidenata procesuirano je više osoba, saopšteno je iz Uprave crnogorske policije. U protestnu šetnju izašli su i građani Novog Sada i sveštenici koje je predvodio vladika bački Irinej.  

Urednik i voditelj Nataša Raketić.

Urednik vesti Marica Serdar.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво