Karavan

Trenutno najviše pozicionirana Amerikanka srpskog porekla u Trampovoj administraciji je Jelena Mekvilijams, predsednica američke Savezne korporacije za osiguranje depozita. Sa 18 godina otišla je u SAD sa 500 dolara u džepu a danas brine o 13 triliona dolara… A vi možete samo da zamislite kolika je ta slamarica u kojoj ona drži 13 triliona dolara!

Saobraćajna policija je prilikom kontrole na području grada Kragujevca zaustavila muškarca starog 55 godina koji je upravljao neregistrovanim Tomosom sa čak 2,62 promila alkohola u organizmu... Dotični je jednim udarcem mogao da ubije dve muve. Jer, da je platio registraciju motora tog dana, teško da bi mogao da dođe do 2,62 promila u krvi.

Danas je Sveti Nikola, najmasovnija slava u nas. Pola Srba slavi, a druga polovina ide kod njih u goste. Konačno, u nečemu smo postigli potpuno jedinstvo... I ono najvažnije! Bar danas nam niko neće otići iz Srbije.

Pisac teksta Zoran Nikolić Zozon, muzički urednik Snežana Stanojević.
Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво