Uhvati dan

Da li znamo kako da se ponašamo u slučaju jačeg zemljotresa? Da li možemo očekivati još naknadnih potresa u regionu? Prvo pitanje postavićemo slušaocima u našoj redovnoj rubrici "Pitanje jutra", a drugo direktoru Seizmološkog zavoda Srbije kog ćemo uključiti u naš program.

Pre predstavljanja prvog izveštaja o gejming industriji u Srbiji u goste nam dolazi Kristina Janković iz Srpske gejming asocijacije s kojom ćemo popričati o značaju i veličini ove industrije u našoj zemlji, o uticaju na domaću ekonomiju, kao i o poređenju sa zemljama u regionu.

Najavljujemo 8. "Grafest" - Međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi koji se održava u Gračanici i Prištini, kao i Francusko-srpske filmske susrete u Francuskom institutu u Beogradu.

Predstavićemo vam i profesora u penziji Čeda Nedeljkovića, koji je svoju prvu knjigu napisao po završetku radne karijere, a drugu predstavlja upravo na dan emitovanja našeg programa. U objavljivanju obe knjige važnu ulogu imao je i jedan njegov bivši učenik.

Prenećemo i detalje s tribine o Mihajlu Petvoriću Alasu koja je održana u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti.

Budite uz vaš Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво