Karavan

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković posle pobede sinoć protiv Luksemburga od 3:2 u Beogradu rekao je da samo rezultatom može da bude zadovoljan. Izgleda da Tumbaković ima nameru da pretumba neke stvari u reprezentaciji da bi bio potpuno zadovoljan.

U Beogradu će večeras zasijati novogodišnje, svečano osvetljenje. Dekorativna rasveta biće upaljena u 16.15 sati, kada se pali i ulično osvetljenje, a sijaće naredna tri meseca. A možda i četiri, a možda i pet. A možda bi bilo najbolje da se uopšte ne gasi tokom godine.

Građani Srbije su od svojih rođaka i prijatelja koji žive u inostranstvu tokom 2018. godine primili 2,96 milijardi evra, odnosno blizu 10% svih doznaka koje su dospele u evropske države. Nema nas mnogo, ali smo dobro raspoređeni.

Svaki dan u mesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti... Naročito dan kada se isplaćuje plata.

Jedan naš dnevni list danas svakom čitaocu poklanja super lepak. Nažalost, taj lepak baš i nije tako super jer njime ne može da se sastavi kraj sa krajem u mesecu.

Deca su navikla da telefon i laptop koriste po ceo dan, ali baterije to teško mogu da isprate. Kao i džep mame i tate.

Pisac scenarija: Milena Šiškin
 

 

 

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво