Uhvati dan

Sećate li se crtanog filma u 19,15 na Prvom programu Televizije Beograd, pre "Dnevnika"? Sećate li se i koliko je to značilo najmlađima, pa i starijima? Na Svetski dan animiranog filma, u rubrici "Pitanje jutra" pozvaćemo Vas da evociramo uspomene na to vreme, pa i na omiljene junake crtaća...

Od 6 i 30 do 10 časova govorićemo i o prvim rezultatima prijavljivanja sezonskih radnika u poljoprivredi, o efektima 2. Međunarodne konferencije o korporativnim inovacijama, kao i o niskom vodostaju, zagađenom vazduhu, pa i od opasnosti od šumskih požara krajem oktobra, kad im vreme nije kalendarski, ali se dešavaju zbog visokih temperatura vazduha ovog Miholjskog leta.

Poći ćemo u susret konferenciji na kojoj će biti predstavljena inicijativa za očuvanje nekadašnjeg logora smrti Topovske šupe u Beogradu.

Iz Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović - Batut", u osvit velikog jubileja te institucije, 95 godina postojanja, javiće se naš reporter - bićemo u prilici da čujemo pre drugih i rezultate najnovijeg istraživanja o zdravlju dece u našoj zemlji.


Predstavićemo i jednu zanimljivu inicijativu - pokretanje Akademije omladinskog turizma.

 

Sa Vama - Elizabeta Arsenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво