U središtu pažnje

U okviru Evropskog projekta „Škola za 21. vek“, Osnovna škola „Dragomir Marković“ iz Kruševca dobila je prestižnu nagradu Britanskog saveta za podsticanje informatičke pismenosti učenika. Zahvaljujući tom priznanju svrstana je među 10 najboljih osnovnih škola u Srbiji.

Đaci „Dragomira Markovića" su bili uspešni i na projektima za energetsku efikasnost, i za poslovno preduzetništvo. I u toj oblasti su imali velike uspehe na međunarodnim takmičenjima.

Učenicima su timski rad i posvećenost inovacijama imperativ. Uspeh je, naravno, došao kao rezultat marljivog učenja i istraživanja, uz podršku nastavnika i menadžmenta.

Kako je kruševačka osnovna škola „Dragomir Marković" zakoračila u 21. vek i kako su njeni đaci stigli u London?

O nagradama i planovima za tehnološke inovacije nedavno smo u Kruševcu razgovarali sa Sašom Jevtićem direktorom Osnovne škole „Dragomir Marković".

Urednik i voditelj Marina Stojadinović.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво