Читај ми!

Uhvati dan

S obzirom na to da prvi jul donosi mnogo novina kad je naša svakodnevica u pitanju, gotovo ceo jutarnji program posvetili smo upravo tim izmenama.

U program uključujemo nadležne iz Gradskog stambenog koji će nam predočiti novine u Pravilniku o stanovanju, a sa vama ćemo u Pitanju jutra razgovarati o tome da li će te promene doneti više reda u život u zgradama.

Sa Milicom Kuburović, glavnom i odgovornom urednicom Radija 202, pričamo o servisu TA namenjenom obaveštavanju slušalaca o nesrećama i preprekama na putevima koji treba da vožnju učini bezbednijom. Radio 202 je pokrenuo tu inicijativu, a po uzoru na načine obaveštavanja u regionu.

Danas stupaju na snagu i nove cene putarina, kao i niže cene rominga u regionu, o čemu će nam više reći dr Irini Reljin iz Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije.

Ivan Jovanović nam sprema prilog o aktuelnostima iz poljoprivrede.

U goste nam dolazi muzička urednica Radio Beograda Nikoleta Dojčinović, koja najavljuje novi master program na Fakultetu muzičke umetnosti, tokom kojeg će se svršeni studenti muzike pripremati za rad u medijima.

Sa vama je Aleksandra Mladenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво