Noćni program-Među svetovima svet

Tema emisije biće psihološko roditeljstvo. Kako se broj razvoda povećava, tako je u porastu broj porodica sa ne-biološkim roditeljem.

O njima se mnogo ne priča, iako se kovanicom "psihološki roditelji" ili "bonus roditelj" (roditelj pride) želi prevazići stereotip vezan za pojmove maćehe i očuha kome je pečat dala i opominjuća vizija iz bajki. Kako ploviti vodama psihološkog roditeljstva i biti dobar roditelj? Koji su najveći izazovi koji ih čekaju? Koje alatke ili veštine su od pomoći kako se stvari ne bi primale lično, kao "dete me ne voli", već doprinele razumevanju  detetovog doživljaja raspada porodice i pojave nove ličnosti koju nisu ni tražili ni izabrali.

U drugom satu emisije bojevi 011/322 50 99 i 011/322 52 99 dostupni su našim slušaocima kako bi podelili sa nama svoje priče, utiske, komentare i predloge.

Autor emisije je Branke Kordić, klinički psiholog



Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво