Uhvati dan

Najavljeni povratak časova odbrane i civilne zaštite, makar samo informativno, za učenike završnih razreda srednje škole, ove školske godine, izaziva različit prijem u javnosti. Čućemo različita mišljenja, kao i precizno objašnjenje iz Ministarstva prosvete, a pitaćemo i Vas - treba li nam i kakav predmet poput nekadašnjeg "ONO i DSZ".

Da li će nove mere koje preduzima Grad Beograd u regulaciji taksi prevoza doneti bolji položaj i zaposlenih u toj oblasti, ali i putnika - čućemo odgovore i mišljenje aktera.

Najavljujemo seminar "Sport bez nasilja" koji će u organizaciji Udruženja sportskih novinara Beograda biti održan na Starom DIF-u, a na kojem će učestvovati i naš gost ovoga jutra, socijalni psiholog Prvoslav Plavšić.

Upoznaćemo i novo udruženje i društveno preduzeće KID HUB koje u danima pred nama organizuje zimsku školu dizajna i novih tehnologija za decu od 9 do 13 godina "Grad budućnosti" - gošća je Tijana Jovanović-Petrović, direktorka KID HUB-a.

A predstavićemo i nagrađene timove srednjoškolaca iz cele zemlje na 8. konkursu "MTS app" za najbolje aplikacije za mobilne uređaje.

Sa Vama - Elizabeta Arsenović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво