Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

U Beogradu je počeo da važi novi sistem naplate karata u javnom prevozu. Tim povodom održan je i protest građana na kome je traženo da se ukine naplata prevoza.

Da bi komunalni otpad mogao da se reciklira, niško komunalno preduzeće „Medijana" uskoro će početi sa selektovanjem otpada. Na ovaj način poboljšaće se komunalna higijena u gradu, smanjiće se otpad koji se odlaže na gradsku deponiju, a sa radom će početi novi reciklažni centar. Detalje ćemo čuti od našeg reportera iz Niša, Ozrena Rašića.

U Kulturnom centru Zrenjanin, biće održana humanitarna baletska predstava, a sav prihod je namenjen Dečijem odeljenju zrenjaninske bolnice.

U Kulturnom centru Grad, u Beogradu, i ovog ponedeljka se održava Delikatesni ponedeljak. U kojim delikatesima će posetioci moći da uživaju. čućemo od Bojane Ljubišić.

Kao i svakog prvog ponedeljka u mesecu, očekuje vas i naša redovna rubrika "Politika od A do Š". Bavili smo se pojmom "nove levice". Povod za to je pobeda ultralevičarske partije Siriza na parlamentarnim izborima u Grčkoj. Rubriku su pripremili Marko Milojević i Čedomir Savković.

Od Relje Trajkovića ćemo čuti šta je novo u svetu sporta.

Ovog ponedeljka sa vama je Aleksandra Mladenović.
Radio Beograd 1, 06-09

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво